058-2963300
Start kaartverkoop Feyenoord – SC Cambuur en Friese Derby

Start kaartverkoop Feyenoord – SC Cambuur en Friese Derby

19 oktober 2022, 14:14

De start van het WK voetbal en daarmee de ‘winterstop’ komt steeds dichterbij en tot die tijd staan er voor SC Cambuur, naast het duel van vanavond bij en tegen FC Rijnvogels, nog twee wedstrijden op vreemde bodem op het programma. Op donderdag 10 november gaan de geel-blauwen allereerst op bezoek bij Feyenoord in de Rotterdamse Kuip, waarna het op zondag 13 november tijd is voor De Friese Derby tegen grote rivaal sc Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion.

Bij beide awaydays gaan we uiteraard opnieuw voor een goedgevuld/uitverkocht en dit is de reden dat de kaartverkoop voor Feyenoord-uit morgenmiddag (donderdag 20 oktober) om 13.00 uur begint en de kaartverkoop voor De Derby volgende week dinsdag (25 oktober) om 10.00 uur start via www.cambuurawaydays.nl.

Het duel bij Feyenoord is voor supporters van SC Cambuur te bezoeken met vrij vervoer, waardoor iedereen op eigen gelegenheid naar Rotterdam mag afreizen. Vanuit de club zal tevens busvervoer worden aangeboden.

Bij De Friese Derby dienen supporters vanuit Leeuwarden en omstreken met een verplichte buscombi af te reizen naar Heerenveen. Vanwege de verwachte populariteit om deze uitwedstrijd te bezoeken geldt er en voorrangsregeling voor trouwe bezoekers van uitwedstrijden door middel van het loyaltysysteem.

Alle praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor beide awaydays volgt morgenmiddag en dinsdagochtend.

Alvast graag tot in Rotterdam en Heerenveen!

Foto: www.dijksmedia.nl