058-2963300
Start kaartverkoop thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard en uitduel tegen Feyenoord

Start kaartverkoop thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard en uitduel tegen Feyenoord

16 februari 2022, 11:40

WE MOGEN WEER! Gisteravond werd bij monde van minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers bekend gemaakt dat de voetbalstadions in Nederland vanaf komende vrijdag (18 februari) weer volledig bezet mogen worden. Dit in het kader van de versoepelingen en verdere ontmanteling van de momenteel nog bestaande coronamaatregelen.

Concreet betekent dit dat bij het eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (26 februari, aftrap: 21.00 uur) alle seizoenkaarthouders weer welkom zijn in het Cambuur Stadion en dat er daarnaast ook weer losse kaarten in de verkoop zullen gaan. De start hiervan is morgenochtend (17 februari) vanaf 10.00 uur.

Daarnaast is het clubs vanaf het aankomend speelweekeinde ook weer toegestaan om uitsupporters mee te nemen naar wedstrijden op vreemde bodem. Dit is dan ook de reden dat kaarten voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord van aanstaande zondag (aftrap: 14.30 uur) vanmiddag vanaf 14.00 uur in de verkoop gaan. Hierbij hebben trouwe bezoekers van uitwedstrijden voorrang door middel van het inmiddels welbekende loyaltysysteem.

Foto: www.dijksmedia.nl