058-2963300
Seizoenkaartcampagne morgen van start

Seizoenkaartcampagne morgen van start

4 juni 2020, 20:01

Hoe staat het met de seizoenkaarten? Kunnen we al bijna verlengen?!

Dit is waarschijnlijk de meest gestelde vraag in de mail en op de social media van SC Cambuur in de afgelopen weken en dat is vooral hartverwarmend! Dat geldt overigens in het algemeen voor de fantastische steun die we hebben mogen ontvangen na het onrechtvaardige besluit van de KNVB. Als één ding duidelijk is geworden is het dat deze volksclub leeft als nooit tevoren en dat we er met z’n allen aankomen!

Voor wat betreft de verlenging van de seizoenkaarten zijn we achter de schermen -samen met onze partners- druk bezig en gaan we morgenochtend om 11.00 uur los met de campagne.

Prijzen & opties
Het mag voor zich spreken dat de prijzen dit jaar niet zijn verhoogd en gezien de uitzonderlijke situatie kun je kiezen uit een drietal opties:

1. Anderhalve seizoenkaart
Anderhalve meter? Nee, anderhalve seizoenkaart! Hiermee steun je niet alleen de club en heb je alle rechten van een seizoenkaarthouder, maar help je ook om het stadion weer vol te krijgen zodra er weer supporters bij de wedstrijden mogen zijn. De extra halve seizoenkaart gaat namelijk naar mensen die in de coronacrisis in de frontlinie hebben gewerkt en een Avondje Cambuur meer dan hebben verdiend. Samen met onze maatschappelijke stichting Cambuur Verbindt nodigen we deze helden, uit bijvoorbeeld de zorg en supermarkten, persoonlijk uit.

2. Onvoorwaardelijke steun
Als je hiervoor kiest geef je aan dat je de club onvoorwaardelijk steunt en geen restitutie wenst ongeacht hoeveel wedstrijden er met/zonder supporters kunnen worden gespeeld. Dit helpt de club enorm, omdat we dan beleid kunnen maken richting de toekomst.

3. Standaard verlenging met restitutie
Ga je voor deze optie dan zijn we je nog steeds enorm dankbaar en lever je zonder meer een bijdrage om de club door de crisis te loodsen. Wel kun je afhankelijk van het aantal zonder publiek gespeelde wedstrijden restitutie krijgen in de vorm van korting op je volgende seizoenkaart. De hoogte hiervan is afhankelijk van het aantal wedstrijden zonder supporters en maximaal 50 %.

Hoe dan ook, wanneer dan ook: Cambuur Komt Eraan!