058-2963300
Startdatums kaartverkoop eerste thuis- en uitwedstrijden tweede seizoenshelft

Startdatums kaartverkoop eerste thuis- en uitwedstrijden tweede seizoenshelft

19 december 2022, 11:21

Het WK voetbal 2022 zit erop, tijd om de focus weer te verleggen op het clubvoetbal! Vandaag over iets minder dan drie weken start SC Cambuur namelijk aan OPERATIE HANDHAVING in de Eredivisie met de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Op zondag 8 januari 2023 krijgen de geel-blauwen in het eigen Cambuur Stadion bezoek van concurrent in de strijd om handhaving op het hoogste niveau FC Volendam en deze ontmoeting zal om 14.30 uur worden afgetrapt.

De losse kaartverkoop voor dit duel start morgenochtend om 10.00 uur stipt via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Start kaartverkoop duels tegen De Treffers (beker), FC Emmen en Sparta Rotterdam
In de week na het thuisduel tegen FC Volendam neemt SC Cambuur het achtereenvolgens op vreemde bodem op tegen De Treffers in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker (woensdag 11 januari) en FC Emmen (zondag 15 januari) in de competitie. De kaartverkoop voor eerstgenoemde awayday zal eveneens morgen starten (om 15.00 uur stipt) en die van de uitwedstrijd tegen concurrent FC Emmen begint op maandag 2 januari om 13.00 uur via www.cambuurawaydays.nl.

Tijdens het tweede thuisduel van 2023 in de competitie op zaterdag 21 januari (aftrap: 20.00 uur) wacht SC Cambuur het treffen met Sparta Rotterdam. De losse kaartverkoop voor deze wedstrijd zal op dinsdag 3 januari om 10.00 uur starten.

Graag tot snel in het Cambuur Stadion en/of tijdens één van de awaydays!

Foto: Cambuur Media