058-2963300
Stem vandaag nog op Cambuur Dreamschool als beste ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’

Stem vandaag nog op Cambuur Dreamschool als beste ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’

14 november 2021, 10:24

Zoals jullie ongetwijfeld zullen weten is de Cambuur Dreamschool, een project van SC Cambuur, in de race voor de titel beste ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’. Dankzij de hulp van veel Cambuur-supporters hebben we de afgelopen weken ontzettend veel stemmen binnen gekregen, waarvoor duizendmaal dank. Máár, we zijn er nog niet!

Alleen vandaag nog (zondag 14 november) is het namelijk nog mogelijk om te stemmen op de Cambuur Dreamschool via de website www.vriendenloterij.nl/stemcambuur. Hiermee maak je bovendien kans op een aantal mooie prijzen, namelijk twee seizoenkaarten van SC Cambuur of twee VIP-kaarten voor SC Cambuur – sc Heerenveen!

Een vakkundige jury bepaalt uiteindelijk (samen met de stemmen van het publiek) welke van de negen genomineerde maatschappelijke projecten in de top 3 terechtkomen en daarmee een projectbijdrage ontvangen. De winnende club, welke bekend zal worden gemaakt op vrijdag 26 november, ontvangt een bedrag van maar liefst € 50.000!

De Cambuur Dreamschool
Steeds meer jongeren raken hun motivatie en energie kwijt. Om hun de aandacht te geven die zij verdienen, start SC Cambuur vier keer per jaar met de Cambuur Dreamschool.

De deelnemende jongeren van de Cambuur Dreamschool komen in een periode van tien weken wekelijks naar het Cambuur Stadion, waar zij meedoen aan diverse sportactiviteiten. Ze worden hierin persoonlijk begeleid door sportcoaches en trainers. Er wordt een persoonlijk doelenplan gemaakt en maatwerk geleverd. Daarnaast voeren de jongeren gesprekken over alledaagse zaken met spelers en trainers van SC Cambuur. Het programma van de Cambuur Dreamschool is er op gericht om hun leven een positieve boost en extra stimulans te geven!

Over Maatschappelijk Project Eredivisie
‘Maatschappelijk Project Eredivisie’ is een initiatief van de VriendenLoterij en de Eredivisie CV. Met deze competitie bieden zij alle achttien Eredivisieclubs de kans om een vernieuwend maatschappelijk project te realiseren en zo bij te dragen aan een gezonde en sterke samenleving. Al ruim vijftien jaar is de Vriendenloterij maatschappelijk partner van de Eredivisie. Daarnaast kunnen de supporters meespelen met de VriendenLoterij en hiermee steunen zij de deelnemers van de maatschappelijke projecten en de jeugdopleiding van hun favoriete club.

Namens iedereen bij SC Cambuur, alvast ontzettend bedankt voor het stemmen!