058-2963300
Steun jij onze mannen bij De Graafschap-uit?

Steun jij onze mannen bij De Graafschap-uit?

18 augustus 2017, 17:05

Het einde van de zomerstop is eindelijk in zicht! Aanstaande vrijdag beginnen onze mannen aan de competitie met een thuisduel tegen Jong Ajax en een week later reizen we af naar Doetinchem. Op De Vijverberg staat dan de ontmoeting tussen De Graafschap en SC Cambuur op het programma.

Ben jij er bij om onze mannen te steunen? Onderstaand lees hoe je dit kunt doen.


De Graafschap – SC Cambuur
Vrijdag 25 augustus, 20.00 uur
De Vijverberg

Deze wedstrijd is voor supporters van SC Cambuur te bezoeken met een verplichte auto- of buscombi.

Autocombi
Kaarten voor de autocombi kosten € 13,- per stuk. Er is plek voor maximaal 90 auto’s en 5 (meerpersoons)busjes.

Buscombi
Wil je met de bus naar Doetinchem? Dan betaal je als lid van de Kern van Cambuur € 20,- en als niet-lid € 25,-. Het vertrek staat gepland om 16.30 uur vanaf het gastenvak. Supporters dienen om 16.15 uur aanwezig te zijn.

Loyalty punten
Voor het bezoeken van deze wedstrijd ontvang je 1 punt (Per wedstrijd ontvang je 1, 2 of 3 punten, afhankelijk van de afstand en het affiche. Hiermee krijg je bij wedstrijden met schaarste voorrang).

Alleen online
De kaartverkoop voor deze wedstrijd gaat via onze eigen Online Fanshop. Kom je er niet uit, stuur dan een mail naar info@cambuur.nl of kom langs bij de administratie van het stadion.

Klik hier om naar onze Online Fanshop te gaan

Uitkaart
Voor het bezoeken van onze uitwedstrijden heb je een uitkaart nodig. De nieuwe uitkaarten zijn inmiddels af te halen bij de administratie van het stadion.

Graag tot in Doetinchem!

Foto: www.dijksfotografie.com