058-2963300

Steun onze mannen bij de laatste uitwedstrijd van het seizoen

6 mei 2015, 10:21

Nog maar één ‘awayday’ te gaan dit seizoen en zeker niet de minste! Aanstaande zondag staat voor SC Cambuur namelijk de uitwedstrijd tegen uittredend landskampioen Ajax op het programma. Zit er net als vorig seizoen een stunt in?

Onderstaand lees je hoe je bij dit duel aanwezig kunt zijn en vind je de praktische (reis)informatie.

AFC Ajax – SC Cambuur
Zondag 10 mei, 14.30 uur
Amsterdam ArenA

De uitwedstrijd in Amsterdam tegen de nummer twee van de ranglijst is voor uitkaarthouders alleen te bezoeken met een verplichte buscombi.

Kosten: € 30,- voor leden van de Kern van Cambuur en € 35,- voor niet-leden
Inschrijving: alleen bij de administratie van het Cambuur Stadion (tot uiterlijk vrijdag 8 mei 12.00 u)
Maximaal aantal kaarten: 1200

Vertrek cluster 1 (bus 1 t/m 4): 11.00 uur
Vertrek cluster 2 (bus 5 t/m 8): 11.30 uur

Alle bussen vertrekken vanaf het parkeerterrein gastenvak (achter de Noord-tribune) en we verzoeken meereizende supporters om minimaal een kwartier voor vertrek aanwezig te zijn.

Spreekkorenbeleid
Ajax hanteert een strikt beleid op het gebied van (antisemitische- ) kwetsende spreekkoren. Onder geen beding wordt toegestaan dat individuen of groepen zich hieraan schuldig maken. Indien deze spreekkoren groepsgewijs plaatsvinden, kan dit er zelfs toe leiden dat de hele groep de toegang wordt geweigerd. Als club doen we daarom een beroep op het gezonde verstand van onze supporters en roepen we op om de aandacht te richten op (het steunen van) onze eigen ploeg.
Alvast veel plezier in de Amsterdam ArenA!

Foto: www.dijksfotografie.com