058-2963300
Steun O21 zaterdag en vergeet niet om mee te doen aan de Loterij van de Jeugdopleiding

Steun O21 zaterdag en vergeet niet om mee te doen aan de Loterij van de Jeugdopleiding

30 november 2022, 13:38

SC Cambuur O21 is afgelopen weekend gepromoveerd naar Divisie 2 en kan zaterdag ook nog eens het kampioenschap pakken in Divisie 3. Dat moet dan gebeuren tegen de directe concurrent: sc Heerenveen O21. De Derby der Beloften dus, een heuse kraker welke om 14.00 uur wordt afgetrapt in het Cambuur Stadion en de toegang is helemaal gratis. Voor een hapje en een drankje zijn zowel de Business Club als een aantal kiosken onder de West-tribune geopend.

LOTERIJ: steun onze Jeugdopleiding en maak kans op fraaie prijzen
We moeten het door de vervroegde winterstop even doen zonder wedstrijden van het eerste elftal en dus richten we de blik de komende periode op onze Jeugdopleiding. Daar gaat het namelijk hartstikke goed mee en alle teams spelen na een aantal jaren van opbouw op een competitief niveau. Om onze Jeugdopleiding te steunen en hopelijk ook veel aandacht en dus supporters bij De Derby der Beloften te krijgen hebben we hiervoor een speciale actie in het leven geroepen: de SC Cambuur Jeugdopleiding Loterij.

Hoe het werkt? Heel simpel: via www.cambuurkaarten.nl kun je voor slechts € 2,50 een fictief kaartje kopen (meer kaartjes aanschaffen mag natuurlijk ook) en daarmee maak je direct kans op vele fantastische prijzen.

Wat te denken van bijvoorbeeld een hotelovernachting in het WestCord WTC Hotel Leeuwarden, twee zakelijke kaarten voor De Friese Derby op zondag 19 februari 2023 of een nieuwe fiets van Jan Terpstra Cyclingworld? Hier vind je een overzicht van alle te winnen prijzen.

> Klik hier om kans te maken en de Jeugdopleiding te steunen

De trekking zal deels in de rust plaatsvinden van De Derby der Beloften op zaterdag 3 december. In de week daarna (vanaf maandag 5 december) zullen alle winnende lotnummers ook op onze website verschijnen.

Alvast bedankt voor de steun en veel geluk toegewenst!

Foto: www.dijksmedia.nl