058-2963300

Strategische samenwerking SC Cambuur en CityInformation

5 februari 2016, 11:30

SC Cambuur en CityInformation zijn een strategische samenwerking aangegaan. CityInformation is een internationaal platform op appgebied waarop onder andere het lokale nieuws, de lokale radio, het lokale bioscoopprogramma en de beste restaurants van een stad zijn samengebracht. Ook bereik je razendsnel je eindbestemming door de integratie van OV-9292 en Google Maps en shop je online bij de grootste modeketens. Naast deze functies biedt CityInformation de gemeenten op korte termijn zelfs de mogelijkheid om bij calamiteiten een pushbericht te versturen. Dit maakt de CityApps onmisbaar.

Door de all-in-one app van CityInformation worden vele individuele apps overbodig, waardoor je enorm veel ruimte kunt besparen op je telefoon of tablet. Vanaf medio februari is het zelfs mogelijk om vanuit één app eenvoudig te switchen naar de informatie van alle andere steden in het platform. Zo heb je dus de Leeuwarden, Londen, Barcelona, Parijs, Drachten en de Vlieland app in één CityApp.
https://www.youtube.com/watch?v=5x2pVk2iGk

SC Cambuur
Door de samenwerking tussen SC Cambuur en CityInformation is het mogelijk om in de Leeuwarden, Drachten en Vlieland App eenvoudig tickets te bestellen voor de wedstrijden van SC Cambuur, neem je een kijkje in de fanshop én blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over de club.

Downloaden
Ook zo benieuwd? Download dan nu de gratis Leeuwarden, Drachten of Vlieland App in de AppStore of in de Google Play Store.
Leeuwarden: http://onelink.to/xzgvw8
Drachten: http://onelink.to/zv3vkm
Vlieland: http://onelink.to/rtvaw5