058-2963300
Super Vrijwilligers in het zonnetje gezet bij SC Cambuur – Jong FC Utrecht

Super Vrijwilligers in het zonnetje gezet bij SC Cambuur – Jong FC Utrecht

16 april 2019, 11:23

Elke club heeft er (minstens) één en kan hem of haar eigenlijk niet genoeg bedanken voor alle tijd en energie die ze in de club steken: de Super Vrijwilliger. Als SC Cambuur willen we hier graag bij helpen en daarom hebben we al onze amateurpartners gevraagd om een Super Vrijwilliger aan te wijzen voor een VIP-arrangement bij SC Cambuur – Jong FC Utrecht. Hier werd massaal gehoor aan gegeven en met zo’n 25 vrijwilligers (en aanhang) was deze eerste editie een groot succes.

Alle vrijwilligers werden verwelkomt in de Reisburo Internoord Lounge van het Cambuur Stadion door gastheer Piet Prins en hier konden ze onder het genot van een hapje en een drankje alvast voor beschouwen op het duel. Dit deden ze niet alleen, want ook Martijn Barto kwam langs om zijn licht te laten schijnen op de wedstrijd. Na een korte quiz werd de uiteindelijk met 4-1 gewonnen wedstrijd bekeken vanaf de beste plekken in het stadion.

We kijken terug op een geslaagde avond en namens SC Cambuur en alle amateurpartners nogmaals dank voor jullie tomeloze inzet!

Foto: www.dijksfotografie.nl