058-2963300
UPDATE | Kaarten uitduel FC Volendam – SC Cambuur uitverkocht!

UPDATE | Kaarten uitduel FC Volendam – SC Cambuur uitverkocht!

18 maart 2017, 13:00

UPDATE: Zowel de auto- als buscombi zijn inmiddels helemaal uitverkocht! Maar liefst 400 Cambuur-supporters zullen zondag 19 maart afreizen naar Volendam om onze mannen te steunen! 

Zondag 19 maart (14.30 uur) staat het duel tussen FC Volendam en SC Cambuur op het programma. Een heuse topper in de Jupiler League en bovendien van oudsher een populaire uitwedstrijd onder onze supporters.

Op voorhand dus al meer dan genoeg redenen om van de partij te zijn, maar dankzij de gastvrijheid van Volendam wordt het een nog mooiere awayday. Meereizende supporters, in de auto- of buscombi, zijn namelijk vanaf 12.30 uur welkom om eerst een bezoek te brengen aan de wereldberoemde Dijk van Volendam. Dit is het resultaat van constructieve gesprekken tussen vertegenwoordigers van beide clubs en de lokale driehoek.

Auto’s en bussen worden geparkeerd in de nabijheid van het KRAS Stadion. Vervolgens is het mogelijk om te voet een bezoek te brengen aan de Dijk. Voor de supporters die geen bezoek aan de Dijk van Volendam willen brengen is het uitvak (eerder) geopend.

FC Volendam – SC Cambuur
Zondag 19 maart, 14.30 uur
Kras Stadion

Autocombi
– Omwisselen tussen 11.45-13.15 uur bij parkeerplaats De Horn (TinQ tankstation) aan de A7 ter hoogte van Abbekerk
– Routebeschrijving naar het stadion wordt uitgedeeld tijdens het omwisselen

Buscombi
– Vertrek vanaf 10.30 uur van het parkeerterrein gastenvak
– Supporters dienen uiterlijk 10.15 uur aanwezig te zijn
– Instap op vertoon van uitkaart

Graag tot in Volendam!

Foto: www.dijksfotografie.com