058-2963300
Supporters welkom bij SC Cambuur – FC Twente, kaartverkoop gestart

Supporters welkom bij SC Cambuur – FC Twente, kaartverkoop gestart

30 juni 2021, 10:00

De zomerstop is voorbij; de komende dagen werken onze mannen zich in het zweet op Ameland en volgende week zaterdag staat de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het Eredivisieseizoen 2021/2022 alweer op het programma. We ontvangen dan competitiegenoot FC Twente in ons eigen Cambuur Stadion en hier mogen ook eindelijk weer supporters bij aanwezig zijn (op anderhalve meter afstand). Hieronder lees je hoe je aan kaarten kunt komen voor deze oefenwedstrijd.

SC Cambuur – FC Twente
Zaterdag 10 juli | 19.00 uur
Cambuur Stadion

Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden hebben we ervoor gekozen om het stadion in te richten op anderhalve meter afstand. Hierdoor is een negatieve testuitslag of vaccinatie(paspoort) niet noodzakelijk. Wel verzoeken je om bij binnenkomst handen te wassen, de gezondheidsvragen van de stewards te beantwoorden en bij klachten thuis te blijven.

Kaarten zijn alleen beschikbaar voor Seizoenkaarthouders (€ 5,- per kaart) en Clubkaarthouders (€ 7,50) en er geldt een maximum van twee kaarten per (seizoen)clubkaarthouder. Je koopt ze in ons Servicepunt of online via onderstaande link. Let op: je dient eerst in te loggen voordat je kaarten kunt kopen.

> Klik hier om kaarten voor SC Cambuur – FC Twente aan te schaffen

Foto: www.dijksmedia.nl