058-2963300
UITNODIGING: Supportersavond over het nieuwe Cambuur Stadion

UITNODIGING: Supportersavond over het nieuwe Cambuur Stadion

24 maart 2023, 9:23

Hoe staat het er precies voor met het nieuwe stadion? Wat is de huidige planning en wat mogen we allemaal verwachten van de verschillende tribunes? Op deze en alle andere vragen die jullie hebben komt onze directie uitgebreid terug op de speciale Supportersavond over het nieuwe Cambuur Stadion op woensdag 29 maart, welke je absoluut niet mag missen!

Alle supporters zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Verkley Business Club (1e etage) en hier bestaat het officiële programma vanaf 19.30 uur uit twee delen. Algemeen directeur Ard de Graaf trapt de avond af om iedereen bij te praten over de huidige stand van zaken en de meest recente ontwikkelingen. Vervolgens volgt er een presentatie over de verschillende tribunes en de bijbehorende faciliteiten en daarna zal er op meerdere plekken in het stadion in kleinere groepen dieper worden ingegaan op verschillende thema’s. Dit is ook het moment om alle vragen die nog niet beantwoord zijn te stellen.

We vragen iedereen die aanwezig wil zijn om zich aan te melden via onderstaand formulier, zodat we weten met hoeveel supporters we rekening dienen te houden en welke vragen er leven onder de achterban met betrekking tot het nieuwe Cambuur Stadion. Aanmelden kan tot uiterlijk vanmiddag om 17.00 uur stipt.

Graag tot volgende week woensdag 29 maart in het Cambuur Stadion!