058-2963300
Supportersplein en afscheid Sonny Stevens tijdens SC Cambuur – FC Utrecht

Supportersplein en afscheid Sonny Stevens tijdens SC Cambuur – FC Utrecht

4 mei 2023, 15:44

Overmorgen (zaterdag) mag SC Cambuur voor de een-na-laatste maal tijdens het reguliere Eredivisieseizoen 2022/2023 aantreden in het eigen Cambuur Stadion voor een officiële wedstrijd. Het keurkorps van trainer Sjors Ultee kruist ditmaal de degens met subtopper FC Utrecht en vanaf klokslag 20.00 uur zal de bal dan gaan rollen aan het Cambuurplein 44.

Ongeacht onze huidige positie op de ranglijst gaan we er weer een feest van maken en daarom gaan we vanaf 18.30 uur weer los op het Supportersplein achter de Noord-tribune. De DJ’s Svenergie en Beuker-T zullen ditmaal zorgen voor de muzikale omlijsting (de hardere stijlen) en tot 19.00 uur kun je weer profiteren van onze speciale bier aanbieding (zes heerlijke Amstel biertjes voor € 15,-). Daarnaast zal DJ Quinten weer op het Poppodium achter de Oost-tribune staan.

Ook hebben we, zoals bij bijna iedere thuiswedstrijd, tegen FC Utrecht weer een oud-speler als eregast op bezoek in het Cambuur Stadion en dit keer is dat niemand minder dan Sonny Stevens. De sluitpost stond tussen juli 2019 en juni vorig kalenderjaar onder contract bij SC Cambuur en neemt overmorgen officieel afscheid van de Leeuwarder Twaalfde Man.

Stevens wordt om precies 19.40 uur geïnterviewd door Fred van Dijk op het veld en voorafgaand aan de aftrap zal hij ook een ereronde maken. Zorg er dan ook voor dat je tijdig op je plek in het Cambuur Stadion aanwezig bent, zodat we hem nog eenmaal een daverend applaus kunnen geven voor drie fantastische seizoenen in het geel-blauwe doel.

Nog niet in het bezit van een losse kaart voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht? De allerlaatste toegangsbewijzen voor de Zuid- en West-tribune zijn verkrijgbaar in de online kaartverkoop, dus wacht niet langer meer en scoor ze meteen!

Graag tot zaterdag in het Cambuur Stadion!

Foto’s: www.dijksmedia.nl