058-2963300
Supportersplein en Guus Uhlenbeek te gast tijdens SC Cambuur – Ajax

Supportersplein en Guus Uhlenbeek te gast tijdens SC Cambuur – Ajax

3 februari 2023, 10:27

Zondag mogen we weer naar het Cambuur Stadion en is het tijd voor een prachtig affiche: regerend landskampioen Ajax komt namelijk naar Leeuwarden en deze wedstrijd zal om 12.15 uur worden afgetrapt. Ons eigen huis is daarbij opnieuw helemaal uitverkocht en samen met aanwinsten Mimoun Mahi, Ben Rienstra, Navarone Foor en Bjørn Johnsen, samen goed voor ruim 750 wedstrijden in de Eredivisie, gaan we op jacht naar een resultaat tegen de Amsterdammers.

Zoals altijd gaan we er ook komende zondag weer een feestje van maken en daarom gaan we vanaf 10.30 uur al los op het Supportersplein achter de Noord-tribune. Volkszanger Marco TC zal hier zorgen voor de muzikale omlijsting en tot 11.15 uur kun je weer profiteren van onze speciale bier aanbieding (zes overheerlijke Amstel biertjes voor € 15,-).

Ook hebben we, zoals bij bijna iedere thuiswedstrijd, ook tegen Ajax weer een oud-speler als eregast op bezoek in het Cambuur Stadion en dit keer is dat niemand minder dan Guus Uhlenbeek! De rechtervleugelverdediger stond tussen 1992 en 1994 onder contract bij SC Cambuur en wordt om 11.55 uur geïnterviewd door Fred van Dijk op het veld.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto’s: Cambuur Media / www.dijksmedia.nl