058-2963300
Supportersplein en Kenan Durmuşoğlu te gast tijdens De Friese Derby

Supportersplein en Kenan Durmuşoğlu te gast tijdens De Friese Derby

16 februari 2023, 11:24

Het is DERBYWEEK! Nee, we staan niet waar we willen staan en we hebben ’t Woanskip nog veel te weinig gehoord dit seizoen. Komende zondag doet dat er echter allemaal niet toe, want dan staat er veel meer op het spel dan alleen drie punten. Dan gaat het vanaf 12.15 uur namelijk om de eer en de trots van onze club en ontvangen we sc Heerenveen in ons eigen Cambuur Stadion, dat logischerwijs tot op de laatste stoel uitverkocht zal zijn.

Om DERBYDAY goed af te trappen kun je zondagochtend al vanaf 10.30 uur terecht op het Supportersplein achter de Noord-tribune. DJ Svenergie zal achter de draaitafel staan en de nodige opzwepende muziek ter gehore brengen en onze speciale bier aanbieding (zes Amstel biertjes voor € 15,-) is tot een uur voor de aftrap weer van kracht.

Ook hebben we, zoals bij bijna iedere thuiswedstrijd, ook tijdens De Derby weer een oud-speler als eregast op bezoek in het Cambuur Stadion en dit keer is dat niemand minder dan Kenan Durmusoglu! De middenvelder stond tussen 1998 en 2003 onder contract bij SC Cambuur en wordt om 11.55 uur geïnterviewd door Fred van Dijk op het veld.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto’s: Cambuur Media / www.dijksmedia.nl