058-2963300
Supportersplein en Marc Mboua (olé) te gast tijdens SC Cambuur – Fortuna Sittard zondag

Supportersplein en Marc Mboua (olé) te gast tijdens SC Cambuur – Fortuna Sittard zondag

27 januari 2023, 16:43

Met het goede gevoel van de belangrijke zege bij en tegen FC Groningen (0-1) van gisteravond stond de eerste selectie van SC Cambuur vanmiddag alweer op het veld om zich voor te bereiden op het volgende competitieduel. Overmorgen (zondag) komen de geel-blauwen namelijk alweer in actie en is het vanaf 16.45 uur tijd voor het treffen in eigen stadion tegen Fortuna Sittard. Oftewel: opnieuw een kraker waarbij het niet mooi hoeft te zijn, maar alleen de punten tellen.

Om het Cambuur Stadion vanaf minuut één weer uit z’n voegen te laten barsten organiseren we zondag natuurlijk weer een Supportersplein achter de Noord-tribune. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom en dit keer zal DJ Quinten zorgen voor de muzikale omlijsting. Tot en met 15.45 uur kun je ook weer profiteren van onze speciale bier aanbieding, namelijk zes overheerlijke Amstel biertjes voor de prijs van slechts € 15,-.

Ook hebben we, zoals bij bijna iedere thuiswedstrijd, ook tegen Fortuna Sittard weer een oud-speler als eregast op bezoek in het Cambuur Stadion en dit keer is dat niemand minder dan Marc Mboua! De publiekslieveling uit Kameroen stond tussen 2007 en 2010 onder contract bij SC Cambuur en wordt om 16.25 uur geïnterviewd door Fred van Dijk op het veld. Zorg dus dat je op tijd op je stoel zit of op Noord staat, zodat je niks van deze gebeurtenis hoeft te missen.

Nog niet in het bezit van een toegangsbewijs voor de belangrijke wedstrijd van komende zondag? De laatste kaarten zijn nu beschikbaar en er geldt dit keer VRIJE VERKOOP! Je hebt dus geen seizoen- of clubkaart nodig om (extra) kaarten aan te schaffen. Kies zelf een mooie plek uit in ons digitale stadion via www.cambuurkaarten.nl

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto’s: www.dijksmedia.nl