058-2963300
Supportersplein en Ruben Schaken te gast tijdens SC Cambuur – Feyenoord

Supportersplein en Ruben Schaken te gast tijdens SC Cambuur – Feyenoord

13 april 2023, 11:09

Komende zondag staat de volgende thuiswedstrijd van het Eredivisieseizoen 2022/2023 op het programma en is het om 16.45 uur tijd voor een schitterend maar ook pittig affiche. Collega-volksclub en huidig lijstaanvoerder Feyenoord, met voormalig trainer Arne Slot aan het roer, komt namelijk op bezoek in een wederom uitverkocht Cambuur Stadion.

Ongeacht onze huidige positie op de ranglijst gaan we er weer een feestje van maken in eigen huis en daarom gaan we al vanaf 14.45 uur los op het Supportersplein achter de Noord-tribune. Volkszanger Alex van Kammen zal ditmaal zorgen voor de muzikale omlijsting en tot 15.45 uur kun je weer profiteren van onze speciale bier aanbieding (zes overheerlijke Amstel biertjes voor € 15,-). Daarnaast zal DJ Quinten weer op het Poppodium achter de Oost-tribune staan te draaien.

Ook hebben we, zoals bij bijna iedere thuiswedstrijd, tegen Feyenoord weer een oud-speler als eregast op bezoek in het Cambuur Stadion en dit keer is dat niemand minder dan Ruben Schaken! De aanvaller stond tussen 2002 en 2005 onder contract bij SC Cambuur en wordt om 16.25 uur geïnterviewd door Fred van Dijk op het veld.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto’s: Cambuur Media / www.dijksmedia.nl