058-2963300
Supportersplein met Alex van Kammen voor aanvang van SC Cambuur – FC Groningen

Supportersplein met Alex van Kammen voor aanvang van SC Cambuur – FC Groningen

8 september 2022, 10:33

Nog drie dagen en dan is het tijd voor de volgende competitiewedstrijd in eigen huis. Komende zondag vanaf 14.30 uur neemt SC Cambuur het op tegen FC Groningen en het goede nieuws daarbij is dat het Cambuur Stadion wederom helemaal uitverkocht is! Om net zoals tijdens het vorige thuisduel tegen AZ de stemming en sfeer er vanaf minuut één weer optimaal in te brengen organiseren we ook ditmaal weer een knallend Supportersplein achter de Noord-tribune.

Vanaf 12.30 uur kun je samen met al je (Cambuur-)vrienden, familieleden en kennissen terecht op het Supportersplein, waar ditmaal de Leeuwarder volkszanger Alex van Kammen een liveoptreden zal verzorgen. Verder is ook DJ Quinten zondag weer van de partij in het Cambuur Stadion en wel op het Poppodium achter de Oost-tribune met zijn muziek.

Alle supporters in het bezit van en seizoenkaart of losse kaart zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action op het Cambuurplein te worden gebruikt. Het eerste uur (tot 13.30 uur) kun je in het hele stadion bovendien profiteren van de volgende aanbieding: zes heerlijke Amstel biertjes voor € 15,-!

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl