058-2963300
Supportersplein met Alex van Kammen voorafgaand aan SC Cambuur – ADO Den Haag

Supportersplein met Alex van Kammen voorafgaand aan SC Cambuur – ADO Den Haag

5 april 2024, 10:11

Na een bezoek aan Eindhoven staat voor SC Cambuur vrijdag weer een thuiswedstrijd op het menu. Vanaf 20.00 uur nemen de manschappen van Henk de Jong het op tegen ADO Den Haag, de nummer vijf van de competitie. De avond goed aftrappen doe je op het supportersplein!

Het supportersplein opent om 18.30 uur, anderhalf uur voor de aftrap. Leeuwarder volkszanger Alex van Kammen zal achter de achter de Noord-tribune zorgen voor muzikaal vermaak. Iedereen met een kaart voor de wedstrijd (ongeacht de tribune) is welkom om aan te sluiten. Achter Oost zal het ook gezellig worden, want daar staat DJ Quinten achter de draaitafel.

Op het veld zal in aanloop naar de aftrap onze eregast Henk de Groot worden geïnterviewd door Fred van Dijk. De Groot speelde tussen 1966 en 1983 liefst 470 wedstrijden voor SC Cambuur. Alleen Johan Abma (527 duels) droeg het geel-blauwe shirt vaker.

Het duel tussen SC Cambuur en ADO Den Haag wordt in een uitverkocht huis gespeeld. Het is dus niet meer mogelijk om een kaart voor de wedstrijd aan te schaffen. Thuisblijvers kunnen de wedstrijd volgen via ESPN Extra, het radioverslag van Omrop Fryslân/Omroep Leeuwarden of onze livefeed op X.

Graag tot in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl