058-2963300
Supportersplein met DJ Quinten voorafgaand aan SC Cambuur – Go Ahead Eagles zondag

Supportersplein met DJ Quinten voorafgaand aan SC Cambuur – Go Ahead Eagles zondag

2 maart 2023, 13:27

De maand maart is begonnen met voor SC Cambuur komende zondag het eerstvolgende en tevens enige thuisduel van deze periode. Op bezoek in Leeuwarden is dan collega-volksclub Go Ahead Eagles en dit schitterende maar bovenal ontzettend belangrijke affiche zal op het late aanvangstijdstip van klokslag 20.00 uur in gang worden gefloten.

Om deze MATCHDAY goed af te trappen organiseren we zoals jullie inmiddels gewend zijn voor aanvang van het duel weer een Supportersplein achter de Noord-tribune, waar je vanaf 18.30 uur terecht kunt en DJ Quinten zal zorgen voor de muzikale omlijsting. En zoals altijd kun je ook zondag tot een uur voor de aftrap (in dit geval 19.00 uur) wederom profiteren van onze speciale bier aanbieding: zes overheerlijke Amstel biertjes voor de prijs van slechts € 15,-.

Nog niet in het bezit van een losse kaart voor het thuisduel tegen Go Ahead Eagles? De allerlaatste toegangsbewijzen voor de Oost- en West-tribune zijn verkrijgbaar in de online kaartverkoop, dus wacht niet langer en scoor ze meteen!

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media