058-2963300
Supportersplein met Reina en Nelis voorafgaand aan SC Cambuur – FC Twente zondag!

Supportersplein met Reina en Nelis voorafgaand aan SC Cambuur – FC Twente zondag!

21 oktober 2022, 11:41

Overmorgen komt SC Cambuur voor de derde keer in de maand oktober in actie in eigen huis. Vanaf 14.30 uur nemen de geel-blauwen het op tegen FC Twente en naar verwachting zal ook bij dit thuisduel het Cambuur Stadion weer helemaal uitverkocht zijn, want de laatste losse kaarten gaan nu in de verkoop. Om de stemming er vanaf minuut één weer in te brengen organiseren we dit keer weer een gezellig Supportersplein achter de Noord-tribune met livemuziek.

Vanaf 12.30 uur kun je samen met al je (Cambuur-)vrienden, familieleden en kennissen terecht op het Supportersplein, waar ditmaal de Leeuwarder volkszanger én volkszangers Reina en Nelis een optreden zullen verzorgen. Daarnaast is ook DJ Quinten zondag weer van de partij in het Cambuur Stadion op het Poppodium achter de Oost-tribune.

Alle supporters in het bezit van en seizoenkaart of losse kaart zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action op het Cambuurplein te worden gebruikt. Het eerste uur (tot 13.30 uur) kun je in het hele stadion bovendien profiteren van de volgende aanbieding: zes heerlijke Amstel biertjes voor € 15,-!

Ben je nog niet in het bezit van een kaartje voor SC Cambuur – FC Twente, maar wil je er zondag wel graag bij zijn? Ga dan snel naar www.cambuurkaarten.nl om één van de allerlaatste losse kaarten (voor de West-tribune0 te bemachtigen.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl