058-2963300
Supportersplein met Ricky voorafgaand aan duel SC Cambuur – Jong Ajax

Supportersplein met Ricky voorafgaand aan duel SC Cambuur – Jong Ajax

23 augustus 2023, 11:44

Vier punten uit twee duels. SC Cambuur is prima begonnen aan het seizoen 2023/2024 in de Keuken Kampioen Divisie en het is uiteraard de bedoeling om hier vrijdag een passend vervolg aan te geven. Op bezoek in het Cambuur Stadion is dan Jong Ajax en dat is traditioneel gezien een lastige tegenstander voor de geel-blauwen. Daarom is jouw steun weer keihard nodig en om de stemming er weer goed in te brengen trappen we de avond weer af met een Supportersplein!

Aanstaande vrijdag vanaf 18.30 uur (we beginnen lekker vroeg) ben je van harte welkom achter de Noord-tribune, waar niemand minder dan de Leeuwarder volkszanger Ricky een spetterend optreden zal verzorgen. Iedereen met een kaart voor de wedstrijd (ongeacht op welke tribune je zit/staat) kan hierbij en zijn en tot tot 19.00 uur profiteer je in het hele stadion wederom van onze vaste bier-aanbieding: zes overheerlijke Amstel-biertjes voor de scherpe prijs van € 15,-.

Nog niet in het bezit van een losse kaart voor de thuisduel tegen Jong Ajax? De laatste toegangsbewijzen voor de Oost-, Zuid en West-tribune zijn verkrijgbaar via de online kaartverkoop of bij het Cambuur Stadion. Er geldt vrije verkoop bij deze wedstrijd en daardoor heb je geen seizoenkaart of clubkaart nodig en je kunt onbeperkt kaarten aanschaffen.

Graag tot vrijdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl