058-2963300
Supportersplein SC Cambuur – FC Den Bosch met Alex van Kammen

Supportersplein SC Cambuur – FC Den Bosch met Alex van Kammen

7 september 2023, 17:16

Na de nederlaag van vorige week vrijdag op bezoek bij Helmond Sport (2-1) heeft SC Cambuur tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch iets recht te zetten en drie punten pakken. Dit kunnen de geel-blauwen echter niet alleen, want hier hebben zij de steun van de eigen Twaalfde Man weer keihard bij nodig. Om de sfeer er van tevoren weer optimaal in te krijgen trappen we zaterdag weer vroeg af op het Supportersplein, waar je ditmaal vanaf exact 17.00 uur terecht kunt.

Op het podium achter de Noord-tribune staat niemand minder dan de Leeuwarder volkszanger Alex van Kammen voor de muzikale omlijsting en iedereen met een kaart voor de wedstrijd (ongeacht op welke tribune je zit/staat) is van harte welkom om aan te sluiten. Tot 17.45 uur profiteer je in het gehele Cambuur Stadion bovendien wederom van onze vaste bier-aanbieding: zes overheerlijke Amstel-biertjes voor de scherpe prijs van € 15,-.

Nog niet in het bezit van een losse kaart voor de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch? De laatste toegangsbewijzen voor de Oost-tribune, Zuid-tribune en West-tribune zijn verkrijgbaar via de online kaartverkoop en/of bij het Cambuur Stadion.

Graag tot zaterdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl