058-2963300
Supportersplein SC Cambuur – Telstar met Ricky

Supportersplein SC Cambuur – Telstar met Ricky

23 maart 2024, 14:30

Langzaam maar zeker komt het einde van het (reguliere) seizoen in zicht. Als een van de laatste tegenstanders is Telstar zaterdag te gast aan het Cambuurplein. De ploeg van hoofdtrainer Henk de Jong heeft de punten keihard nodig en kan jouw steun op jacht naar de zege goed gebruiken. Om mooi op tijd in de stemming te komen, wordt de avond afgetrapt met een Supportersplein.

Al vanaf 18.00 uur ben je welkom achter de Noord-tribune, waar Leeuwarder volkszanger Ricky zijn meezingers ten gehore zal brengen. Beweeg je op tijd naar je plek in het stadion, want om 19.40 uur wordt op het veld onze eregast van vanavond geïnterviewd door Fred van Dijk. Dat is Tim Bakens, die in het kampioensjaar 2012/2013 het geel-blauwe shirt droeg.

In aanloop naar de wedstrijd tegen Telstar komen SC Cambuur en Cambuur Verbindt in actie voor Voedselbank Leeuwarden. We roepen daarom alle supporters op om zoveel mogelijk houdbare producten mee te nemen naar het Cambuur Stadion. Bij alle ingangen staan vrijwilligers van de Voedselbank en deelnemers van de Cambuur Dreamschool (één van de projecten van Cambuur Verbindt) klaar om deze in ontvangst te nemen.

Nog niet in het bezit van een kaart voor de ontmoeting met Telstar? De allerlaatste toegangsbewijzen voor de Oost-, Zuid- en West-tribune zijn verkrijgbaar via de online kaartverkoop en/of bij het Cambuur Stadion.

Graag tot vanavond!

Foto: www.dijksmedia.nl