058-2963300
Tafel van Cambuur met De Jong, De Graaf, Reitsma en Tankink zeer geslaagd

Tafel van Cambuur met De Jong, De Graaf, Reitsma en Tankink zeer geslaagd

29 november 2023, 16:47

Het was gisteravond gezellig druk in de Verkley Business Club van het Cambuur Stadion, waar zo’n honderd sponsoren van SC Cambuur zich hadden verzameld voor een weer gloednieuwe editie van de Tafel van Cambuur. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement op de zakelijke kalender, waarbij in een talkshow-setting de actualiteit wordt besproken met een aantal aansprekende gasten.

Ditmaal zaten SC Cambuur-hoofdtrainer Henk de Jong en algemeen directeur Ard de Graaf en Abel Reitsma, wethouder van de gemeente Leeuwarden, aan tafel en ging het ook over het vertrek van technisch directeur Etiënne Reijnen naar Feyenoord. Daarnaast kwamen ook de verkiezingen voorbij en was het nieuwe stadion een onderwerp van gesprek.

Na de pauze was het de beurt aan gastspreker Peter Tankink om zijn bijzondere verhaal ‘Reis van de held’ te delen. Hierin nam hij de aanwezige sponsoren mee naar zijn avonturen als F16-piloot en maakte daarbij de koppeling met thema’s als leiderschap, omgaan met druk en het verwerken van teleurstellingen.

Al met al was het wederom een zeer geslaagde avond en daarom dank aan iedereen die aanwezig was!

Foto’s: www.dijksmedia.nl