058-2963300
Tanken voor de club: extra voordeel voor seizoenkaarthouders bij rugsponsor TanQyou

Tanken voor de club: extra voordeel voor seizoenkaarthouders bij rugsponsor TanQyou

3 april 2024, 11:02

Het zal je vast niet zijn ontgaan: sinds begin dit seizoen staat er met TanQyou een nieuwe naam op de achterkant van het shirt van SC Cambuur. Daarmee is het uit Franeker afkomstige bedrijf één van de vier tenuesponsoren van onze club, maar daar blijft het niet bij. Ook als seizoenkaarthouder kun je namelijk profiteren van het sponsorschap en het mooie is: daar help je ook nog eens de club mee!

Hoe het precies werkt? Heel simpel: iedereen die in het bezit is van een auto moet natuurlijk regelmatig tanken (of laden) en parkeren. Met de MyTanQyou-app heb je dit allemaal overzichtelijk in één app op je telefoon en kun je tegen de scherpste tarieven tanken, parkeren en/of laden.

Het mooie is bovendien dat je bij elke tankbeurt spaart voor de club en zelf ook nog eens meedingt naar unieke Cambuur-prijzen. Zo geven we meerdere wedstrijdshirts weg en maak je kans om mee te lunchen met de eerste selectie.

Probeer de MyTanQyou-app zelf door hem te downloaden via onderstaande buttons. Daaronder leggen we je precies uit hoe je kunt meespelen voor SC Cambuur.

 

 

 

Stap 1: Download de MyTanQyou-app en registreer je
Stap 2: Klik op je profiel rechts bovenin je scherm
Stap 3: Swipe in de menubalk naar rechts en klik op kortingscodes
Stap 4: Voer je klantnummer op de achterkant van je seizoenkaart in en sla deze op

Je bent nu direct aangemeld als seizoenkaarthouder en kunt beginnen met sparen voor onze club! Een handig overzicht van waar de TanQyou tankstations zich bevinden is hier te vinden.

Contact
Kom je er niet uit of heb je vragen of deze actie? Neem dan contact op met de klantenservice van TanQyou.

Over TanQyou
Het bedrijf TanQyou is een jong, innovatief en bewegend mobiliteitsplatform dat zorgt voor vernieuwing op het gebied van mobiliteitsdiensten. Zo verandert TanQyou al sinds 2015 het tankstation landschap met haar toekomstbestendige tankstation formule, die deel uitmaakt van het drempelloze mobiliteitsplatform van TanQyou.