058-2963300
Tarik Tissoudali: “Laten zien wat ik in huis heb”

Tarik Tissoudali: “Laten zien wat ik in huis heb”

9 januari 2017, 16:18

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Tarik Tissoudali de rest van het seizoen het geel-blauw van SC Cambuur gaat dragen. De 23-jarige vleugelaanvaller wordt voor een half jaar gehuurd van het Franse Le Havre. Om wat meer over Tarik te weten te komen, spraken we met hem over zijn keuze voor SC Cambuur en zijn verwachtingen voor het komende half jaar.

Tarik speelde al eens een oefenwedstrijd in het Cambuur Stadion en weet als voetballiefhebber bij wat voor club hij terecht is gekomen. “Ik vind Cambuur echt een warme club, met fanatieke supporters die altijd achter de club staan. De club toont veel ambitie en wil graag zo snel mogelijk weer terugkeren in de Eredivisie. Hieraan wil ik graag een bijdrage leveren de komende periode.”

SC Cambuur heeft met Tissoudali een speler binnengehaald die vorig seizoen bij Telstar veel indruk heeft gemaakt in de Jupiler League. Met maar liefst 19 doelpunten was hij één van de smaakmakers. “Ik ben een buitenspeler die veel diepte in zijn spel legt. Ik zoek graag mijn tegenstander op en duik ook regelmatig voor het doel op. Daarnaast wil en kan ik het publiek vermaken met mijn acties. ”

De doelstellingen voor komend half jaar zijn voor Tarik dan ook duidelijk: “zelf wil ik graag zoveel mogelijk wedstrijden spelen en laten zien wat ik in huis heb. Daarnaast willen we met SC Cambuur op een zo hoog mogelijke positie op de ranglijst eindigen, waarbij Play-Offs halen natuurlijk een vereiste is. Met de steun en het vertrouwen van de supporters gaan we er samen vol tegenaan om er een mooie tweede seizoenshelft van te maken!”

Foto: www.dijksfotografie.com