058-2963300
UPDATE | Terug in de verkoop voor SC Cambuur – Willem II: kaarten West- en Zuid-tribune

UPDATE | Terug in de verkoop voor SC Cambuur – Willem II: kaarten West- en Zuid-tribune

10 mei 2022, 11:03

Morgen is het tijd voor de laatste thuiswedstrijd van het reguliere Eredivisie-seizoen 2021/2022 en neemt SC Cambuur het aan het Cambuurplein op tegen Willem II. Alle tribunes voor deze wedstrijd waren oorspronkelijk uitverkocht, maar zojuist zijn er een aantal kaarten voor de West- en Zuid-tribune terug in de verkoop gekomen. Heb je nog geen toegangsbewijs voor het duel met de Tilburgers en wil je er graag bij zijn in het Cambuur Stadion? Wees er dan snel bij!

Voor deze wedstrijd is het alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart mogelijk om (extra) kaarten aan te schaffen. Heb je nog geen Clubkaart, dan niet getreurd, want deze is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief (klik hier om een Cambuur Clubkaart aan te vragen).

Onderstaand vind je alle overige praktische informatie.

SC Cambuur – Willem II
Woensdag 11 mei | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 19 april, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks per (seizoen-)clubkaarthouder

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot morgen in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl