058-2963300
Elke thuiswedstrijd moet een feestje zijn!

Elke thuiswedstrijd moet een feestje zijn!

13 december 2017, 15:44

Als club vinden we dat elke thuiswedstrijd van SC Cambuur een feest moet zijn. Ook als het op veld even niet zo gaat zoals we allemaal willen en hopen. Of je nou na een drukke werkweek komt om te ontspannen, lol wilt trappen met je vrienden of herinneringen wilt maken met je familie: de Matchday van onze club leent zich hier perfect voor.

Daarom zijn we binnen de club met een werkgroep begonnen om het stadionbezoek aangenamer en vooral ook levendiger te maken. Het Oktoberfest, de Happy Hours en het Sinterklaasfeest zijn hier mooie voorbeelden van.

Maar ook kleine, minder in het oog springende dingen proberen we aan te pakken. Zo is er voor de frietkraam op Oost bestrating aangelegd, is de halve liter bier geïntroduceerd, kun je eindelijk pinnen in het stadion, zijn de ruimtes onder Oost en Zuid aangekleed en zijn er bij alle tribunes steeds meer banken en tafeltjes te vinden om vooraf en na afloop bij te praten en te eten/drinken.

Maar we zijn nog lang niet klaar: het assortiment in de kiosken wordt nog aangepakt, op drukke plekken komen extra mensen of kiosken, er worden vaker themafeestjes georganiseerd en we willen vooral ook de wedstrijdbeleving een boost geven.

Heb je hier goede ideeën of suggesties voor dan horen we dat natuurlijk graag! Alle ideeën zijn van harte welkom in de mail (media@cambuur.nl) of via social media.

Graag tot bij het volgende feest in ons stadion!

Foto: www.dijksfotografie.nl