058-2963300
Tijdstip FC Volendam – SC Cambuur vervroegd naar 12.30 uur

Tijdstip FC Volendam – SC Cambuur vervroegd naar 12.30 uur

1 september 2017, 13:48

Op last van de Burgemeester van de Gemeente Edam-Volendam is de wedstrijd van komende zondag tussen FC Volendam en SC Cambuur vervroegd naar 12.30 uur. Dit besluit is zonder overleg en inspraak van de clubs genomen en het moge duidelijk zijn dat we hier zeer ontstemd over zijn. Ook de reden hiervan is voor ons vooralsnog volstrekt onduidelijk.

Niet alleen heeft het supportersonvriendelijke tijdstip van 12.30 uur niet onze voorkeur, om dit drie dagen voor de aftrap nog eens te beslissen levert dermate veel praktische problemen op (voor supporters en club) dat dit voor ons volstrekt onacceptabel is.

Dit hebben we ook kenbaar gemaakt bij de KNVB, maar als club staan we hier machteloos in en het besluit van de Burgemeester is onomkeerbaar.

Algemeen Directeur Ard de Graaf over de situatie: “In al die jaren dat ik nu actief ben in de voetballerij heb ik dit nog nooit meegemaakt. De gang van zaken is ongekend en amateuristisch. Alle schade die we hier mogelijk door oplopen zullen we verhalen op de Gemeente Volendam.”

Praktisch informatie voor meereizende supporters
De wijziging van het tijdstip is natuurlijk ook van invloed op de vertrektijden. De nieuwe tijden zijn hieronder te vinden. Het bezoek aan De Dijk voorafgaand aan de wedstrijd is op last van de Burgemeester ook verboden.

Autocombi: Omwisselen tussen 11.00 en 11.30 uur bij parkeerplaats De Horn (TinQ tankstation) aan de A7 ter hoogte van Abbekerk.

Buscombi: De bussen vertrekken om 09.45 uur bij het parkeerterrein van het gastenvak. Supporters dienen om 09.30 uur aanwezig te zijn.

Geldteruggave
Ben je door de wijziging van het tijdstip niet in de gelegenheid om onze mannen te steunen in Volendam? Stuur dan voor komende zondag een mail naar info@cambuur.nl met je naam en uitkaartnummer.

Je kunt dan bij de administratie van het stadion je geld terugkrijgen. Dit kan vanaf maandag 10.30 uur (4 september) tot en met volgende week donderdag (7 september).