058-2963300
TRANSFER: Jeremy van Mullem voor twee seizoenen naar SC Cambuur

TRANSFER: Jeremy van Mullem voor twee seizoenen naar SC Cambuur

1 september 2023, 23:30

Jeremy van Mullem mag zich op de valreep ook speler van SC Cambuur noemen. De defensieve middenvelder maakt op Deadline Day de overstap van Sparta Rotterdam en heeft zich voor twee seizoenen (met een optie voor nog een seizoen) verbonden aan de Leeuwarder volksclub.

De 24-jarige Van Mullem doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en na een seizoen bij SSV Jeddeloh in Duitsland kwam hij terecht bij Sparta Rotterdam. Via de beloften van Sparta kreeg hij de kans in de Eredivisie en vorig seizoen kwam Van Mullem in 29 officiële duels in actie voor de succesformatie uit Spangen.

Daarmee zit de transferwindow en de traditiegetrouwe pizza-avond in het Cambuur Stadion er nu op voor SC Cambuur en technisch directeur Etiënne Reijnen. “Het was een hectische en helaas sportief teleurstellende dag, waarin we één speler een mooie stap hebben zien maken en drie versterkingen hebben mogen verwelkomen. Jeremy is een welkome aanvulling voor onze selectie en brengt een stuk balans en agressiviteit op het middenveld. Daarnaast is hij ook vast aan de bal en heeft hij afgelopen jaar in de Eredivisie laten zien zijn mannetje te staan.”

Welkom en veel succes, Jeremy!

Foto: www.dijksmedia.nl