058-2963300
TRANSFER: Remco Balk blijft bij SC Cambuur

TRANSFER: Remco Balk blijft bij SC Cambuur

28 juni 2023, 11:00

Waar het afgelopen seizoen nog op huurbasis was, maakt Remco Balk nu definitief de overstap naar SC Cambuur. De vleugelaanvaller (22) komt over van FC Utrecht en is de komende twee seizoenen (met een optie voor nog een seizoen) te bewonderen in Leeuwarden.

Met zestig wedstrijden in de Eredivisie (voor respectievelijk FC Groningen, FC Utrecht en SC Cambuur) en net geen twintig in de Keuken Kampioen Divisie (voor Jong FC Utrecht) beschikt Balk ondanks zijn jonge leeftijd al over de nodige ervaring in het betaalde voetbal. Afgelopen jaar kwam hij tot 32 optredens in het geel-blauw en wist daarin twee keer het net te vinden.

Technisch directeur Etiënne Reijnen is blij dat de in Zuidhorn geboren aanvaller langer blijft: “Dat zijn we zeker. Remco is een fijn persoon om in de groep te hebben en zorgt met zijn snelheid, energie en diepgang altijd voor het nodige gevaar. Daarnaast hebben we de overtuiging dat hij zich bij ons nog verder door kan ontwikkelen en daar gaan we met elkaar alles aan doen.”

Welkom terug en maak er wat moois van, Remco!

Foto’s: www.dijksmedia.nl