058-2963300
TRANSFER: Thomas Poll nieuwe linksback van SC Cambuur  

TRANSFER: Thomas Poll nieuwe linksback van SC Cambuur  

1 september 2023, 22:30

SC Cambuur heeft een nieuwe linkervleugelverdediger! Thomas Poll maakt per direct de overstap van Almere City FC naar SC Cambuur en heeft zich voor de duur van twee seizoenen verbonden aan het geel-blauw. Het eerste jaar is dit nog op huurbasis en het jaar daarna staat hij onder contract in Leeuwarden.

Poll (22 jaar) heeft al zo goed als honderd wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam staan voor respectievelijk FC Groningen, FC Dordrecht (huurbasis) en Almere City FC. Vanuit de jeugdopleiding van FC Groningen debuteerde hij in februari 2020 in de Eredivisie en afgelopen seizoen was hij voor die laatste club een belangrijke schakel in het team dat voor het eerst wist te promoveren naar de Eredivisie.

Technisch directeur Etiënne Reijnen is uiteraard verheugd met de komst van de talentvolle back. “We wisten natuurlijk al langer dat de kans bestond dat Alex Bangura zou gaan vertrekken en bovenaan ons lijstje om hem te vervangen stond Thomas. Dat is vooral omdat wij denken dat hij met zijn manier van spelen en zijn persoonlijkheid goed bij ons past.”

Welkom bij de (volks)club, Thomas!

Foto’s: www.dijksmedia.nl