058-2963300
Trap zondag de MATCHDAY af op het Supportersplein met Alex van Kammen

Trap zondag de MATCHDAY af op het Supportersplein met Alex van Kammen

5 januari 2023, 16:01

Het is zover! Zondag gaan we beginnen aan Operatie Handhaving en ontvangen we directe concurrent FC Volendam in het Cambuur Stadion. Om het nieuwe jaar en deze erg belangrijke MATCHDAY goed af te trappen organiseren we zoals jullie inmiddels gewend zijn voor aanvang van de wedstrijd weer een Supportersplein achter de Noord-tribune.

Niemand minder dan Leeuwarder volkszanger Alex van Kammen zal vanaf klokslag 13.00 uur een optreden verzorgen op het Supportersplein, waar iedereen met een seizoenkaart of losse kaart voor de wedstrijd terecht kan. Gebruik hiervoor de ingang naast de Action. En ook achter de Oost-tribune is he voor en tijdens de rust van het duel feest want daar zal DJ Quinten weer achter de draaitafels staan en de nodige fraaie en gezellige platen ten gehore brengen.

Daarnaast kun je ook dit kalenderjaar weer profiteren van onze speciale bier aanbieding tot een uur voor de aftrap van de wedstrijd (in het geval van zondag 13.30 uur): zes overheerlijke Amstel biertjes voor de prijs van slechts € 15,-. Nog niet in het bezit van een toegangsbewijs? De allerlaatste losse kaarten voor de West-tribune zijn hier te verkrijgen.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl