058-2963300

Met trots: BGDD en CH2018 komende 2 seizoenen op thuis- en uitshirt SC Cambuur

16 juni 2015, 20:45

Het logo Bouwgroep Dijkstra Draisma is ook komend seizoen weer te zien op de voorkant van het Cambuur-shirt. Club en trouwe sponsor hebben hun handtekening gezet onder een verlenging van de samenwerking voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen.

Daarnaast er een speciale rol weggelegd voor Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 (www.2018.nl). Zowel Bouwgroep Dijkstra als SC Cambuur willen graag een wezenlijke bijdrage leveren aan het bijzondere jaar wat Leeuwarden en Friesland gaan beleven in 2018. Daarom is in samenwerking met een aantal aansprekende bedrijven -die op een later tijdstip zullen worden gepresenteerd- de ruimte op het uitshirt beschikbaar gesteld aan CH2018.

_FHJ3640-shirt2015-uit-lr

Opgeteld bij de vijf voorgaande seizoenen gaat de Bouwgroep met vestigingen in Dokkum en Bolsward op voor het zesde en zevende seizoen op rij als hoofdsponsor van SC Cambuur. En dat is vrij uniek in voetballand, weet ook Algemeen Directeur Ard de Graaf. “Als je om heen kijkt in de voetballerij zie je dat dit niet vaak voorkomt en dat zegt eigenlijk alles over onze samenwerking. Al jaren is Bouwgroep Dijkstra Draisma een partij waar we op kunnen rekenen en versterken we elkaar op vele gebieden. Het is daarbij extra mooi dat het om een overeenkomst voor meerdere seizoenen gaat.”

Over BGDD
Bouwgroep Dijkstra Draisma is een middelgroot aannemingsbedrijf met meer dan 100 jaar bouwervaring en telt ruim 280 werknemers. Vanuit 2 vestigingen – Bolsward en Dokkum – richt de Bouwgroep zich met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder. Kijk voor meer informatie over Bouwgroep Dijkstra Draisma op www.bgdd.nl.

Foto: www.dijksfotografie.com