058-2963300
Trouwe sponsor P. de Vries en SC Cambuur continueren samenwerking met één seizoen

Trouwe sponsor P. de Vries en SC Cambuur continueren samenwerking met één seizoen

17 mei 2023, 16:24

Als er één ding is dat P. de Vries en SC Cambuur met elkaar gemeen hebben dan is het wel dat beide partijen sinds mensenheugenis verbonden zijn aan Leeuwarden. De band tussen bedrijf en club is bovendien zeer hecht en P. de Vries valt qua zichtbaarheid en betrokkenheid inmiddels niet meer weg te denken binnen de Leeuwarder volksclub. Het goede nieuws is dat deze vruchtbare samenwerking tijdens het seizoen 2023/2024 wordt voortgezet.

De bovengenoemde overeenkomst, welke werd getekend door Jeroen van der Geest, houdt in dat P. de Vries aanwezig blijft in de Airpress Comfort Gallery en ook zichtbaar blijft op de LED-boarding. Met het oog op de verhuizing naar het nieuwe in aanbouw zijnde Cambuur Stadion, waar het bedrijf qua (installatie)werkzaamheden momenteel een niet te onderschatten bijdrage levert, is tevens de intentie uitgesproken om het sponsorschap hier te blijven continueren.

Wel komt er na een duur van maar liefst zeven seizoenen met ingang van het voetbaljaar 2023/2024 een einde aan de zichtbaarheid van P. de Vries op de mouw van de wedstrijdshirts van SC Cambuur. Deze overeenkomst stamde uit het seizoen 2016/2017 en als club zijn we het bedrijf zeer erkentelijk voor deze jarenlange trouwe steun.

Op naar een succesvol nieuw voetbaljaar en nogmaals dank voor de steun!

Foto: Cambuur Media