058-2963300
TUSSENSTAND: al 5000 supporters aanwezig bij 1e ronde Play-Offs

TUSSENSTAND: al 5000 supporters aanwezig bij 1e ronde Play-Offs

7 mei 2019, 12:54

HOPPA! De teller staat inmiddels al boven de 5000 supporters voor de 1e ronde van de Keuken Kampioen Play-Offs! Ook van de partij zijn om onze mannen te steunen? Onderstaand lees je er alles over.

Let op: in de Play-Offs zijn de seizoenkaarten niet geldig. Voor seizoenkaarthouders geldt er een gereduceerd tarief van € 7,50.


SC Cambuur – Almere City FC (1e ronde Keuken Kampioen Play-Offs)
Vrijdag 10 mei, 20.45 uur
Cambuur Stadion

Seizoenkaarthouders
Voor onze trouwe seizoenkaarthouders geldt er bij dit duel een speciaal tarief van € 7,50. Deze prijs is tot stand gekomen na overleg met supporters uit alle geledingen en vanuit de gedachte dat we onze seizoenkaarthouders willen belonen voor de trouwe steun.

Online of bij het stadion
De korting wordt automatisch verrekend bij het inloggen als seizoenkaarthouder op www.cambuurkaarten.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de administratie of in de Fanshop. Neem in dat geval wel even je seizoenkaart mee. De openingstijden vind je onderaan dit bericht.

De seizoenkaart zelf is bij deze wedstrijd niet geldig, na bestellen ontvang je een (e-)ticket. Extra kaarten bijkopen kan natuurlijk ook, dan betaal je het standaard tarief.

Losse kaarten
Heb je geen seizoenkaart, maar wil je SC Cambuur wel steunen in de Play-Offs? Dan kun je uiteraard ook een losse kaart voor dit duel kopen.

Er geldt voor deze wedstrijd VRIJE VERKOOP. Je kunt dus een onbeperkt aantal kaarten (bij)kopen en je hebt geen seizoen- of clubkaart nodig. De prijzen zijn hetzelfde als bij de reguliere competitie.

Let op: Het is bij deze wedstrijd ‘vrije zit per vak’. Je koopt dus een kaart die recht geeft op een zitplaats in een vak en niet een specifieke stoel.

Graag tot bij de Play-Offs!