058-2963300
Twaalf jaar op rij: Bouwgroep Dijkstra Draisma ook volgend seizoen hoofdsponsor

Twaalf jaar op rij: Bouwgroep Dijkstra Draisma ook volgend seizoen hoofdsponsor

7 januari 2021, 11:00

We beginnen het nieuwe kalenderjaar met heugelijk zakelijk nieuws! Onze hoofdsponsor Bouwgroep Dijkstra Draisma staat namelijk ook volgend seizoen weer op de voorkant van het Cambuur-shirt als hoofdsponsor van onze club. De samenwerking wordt met één seizoen verlengd (met een optie voor nog een seizoen), waarmee Bouwgroep Dijkstra Draisma alweer voor het twaalfde jaar op rij de club trouw is als hoofdsponsor.

“Dat is zeker uniek in het Nederlands betaald voetbal en helemaal in deze tijden”, weet ook algemeen directeur Ard de Graaf. “Het zegt iets over ons, maar vooral ook over Bouwgroep Dijkstra Draisma. We gaan beide graag samenwerkingen aan voor de lange termijn, waarbij we elkaar op alle mogelijke manieren willen versterken. Hard werken, normaal doen en afspraak is afspraak. Daarin vinden we elkaar en we zijn enorm trots dat we ook volgend seizoen weer op BGDD kunnen rekenen als hoofdsponsor.”

“Daar sluit ik me helemaal bij aan”, knikt Biense Dijkstra, algemeen directeur van BGDD, instemmend. “We zijn van origine een familiebedrijf en SC Cambuur voelt inmiddels bijna als familie. Door de coronacrisis en de bijbehorende lege stadions heeft de club het zwaar en daarom hebben we besloten ons hoofdsponsorschap in een vroeg stadium al te verlengen. Daarnaast heeft de club zich het afgelopen jaar op alle gebieden geweldig gemanifesteerd en zijn we trots op het feit dat we hoofdsponsor zijn van zo’n prachtige volksclub.”

Over Bouwgroep Dijkstra Draisma
Bouwgroep Dijkstra Draisma is een familiebedrijf in de woning- en utiliteitsbouw met vestigingen in Dokkum, Bolsward en Groningen. De circa 350 medewerkers van BGDD realiseren spraakmakende projecten, zoals de 11Stedenhal, het Afsluitdijk Wadden Center en het Beursgebouw voor de RUG in Leeuwarden. Daarnaast worden per jaar honderden woningen verduurzaamd. Samen voorop richting de duurzame toekomst is daarbij de missie.

Doordat de bouwgroep voorop loopt op het gebied van de energietransitie en robotisering in de bouw, won zij in 2018 de Koning Willem I prijs; de nationale ondernemersprijs waarvan Koningin Máxima de erevoorzitter is. Daarnaast mocht BGDD zich afgelopen jaar als ‘best presterende bouwonderneming’ de trotse winnaar van de Cobouw50 Award noemen.

Kijk voor meer informatie over Bouwgroep Dijkstra Draisma op www.bgdd.nl.

Foto: SC Cambuur