058-2963300
TWEE KEER RAAK: Sonny Stevens en Doke Schmidt naar SC Cambuur

TWEE KEER RAAK: Sonny Stevens en Doke Schmidt naar SC Cambuur

23 juli 2019, 12:00

Niet 1, maar 2 nieuwe spelers sluiten per direct aan bij de eerste selectie van SC Cambuur! Het gaat om doelman Sonny Stevens en verdediger Doke Schmidt. Beide mannen komen over van respectievelijk SBV Excelsior en sc Heerenveen en moeten nog wel medisch worden gekeurd.

Sonny Stevens is een 27-jarige keeper die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend in zowel de Eerste als Eredivisie. Hij begon zijn carrière bij FC Volendam en verdedigde vervolgens het doel van FC Twente, Go Ahead Eagles en SBV Excelsior. Stevens heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor 1 seizoen, met een optie voor nog een seizoen.

Ook Doke Schmidt is een gevestigde naam in de voetballerij. De rechtsback, die ook rechts centraal uit de voeten kan, heeft al ruim 100 wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam staan en is tevens voormalig jeugdinternational. De 27-jarige Schmidt heeft zich voor 2 seizoenen verbonden aan SC Cambuur.

Technisch manager Foeke Booy over de beide aanwinsten: “Zowel Sonny als Doke beschikken over de nodige ervaring en wat leeftijd betreft komen hun beste jaren er nu aan. Dat past in onze visie om -met name in de as- te beschikken over volwassen spelers die onze jonge talenten kunnen helpen ontwikkelen. Voor beide geldt bovendien dat ze voetbalinhoudelijk goed bij ons passen, maar zeker ook qua mentaliteit en persoonlijkheid. We zijn kortom zeer blij met deze aanwinsten.”

Welkom en veel succes in het geel-blauw mannen!

Foto: www.cambuurimages.nl