058-2963300
UITNODIGING: Technische Supportersavond SC Cambuur

UITNODIGING: Technische Supportersavond SC Cambuur

18 maart 2018, 17:25

Waar ligt het accent op bij de tactische trainingen en waar wordt naar gekeken bij het aantrekken van nieuwe spelers? Antwoorden op deze en vele andere vragen krijg je aanstaande dinsdagavond (20 maart) op de jaarlijkse Technische Supportersavond van SC Cambuur.

Dit jaar bestaat het programma van ‘De tafel van Cambuur’ uit twee gedeeltes waarbij het met René Hake, Foeke Booy en fysiek trainer Pim Koolwijk eerst zal gaan over de voetbalinhoudelijke kwesties rondom het eerste elftal. De presentatie is in handen van Fred van Dijk en er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

Na de theepauze wordt er met Jan Bluyssen (Manager competitiezaken betaald voetbal KNVB), Gerald van den Belt (Financieel Directeur SC Cambuur) en een afvaardiging van het Supporterscollectief Nederland gediscussieerd over de inrichting van de voetbalpyramide en de rol van de beloften teams in het bijzonder.

De Technische Supportersavond wordt georganiseerd door de Kern van Cambuur, Cambuur Culture en SC Cambuur. Uiteraard is ook een deel van de selectie aanwezig en is de toegang tot de Business Club helemaal gratis.

Het programma van ‘De tafel van Cambuur’ ziet er als volgt uit:
19.00 uur          Welkom en opening door algemeen directeur Ard de Graaf
19.05 uur           René Hake, Foeke Booy en Pim Koolwijk
19.50 uur           Pauze
20.00 uur          Jan Bluyssen, Gerald van den Belt en Supporterscollectief Nederland
20.45 uur          Borrel

Graag tot dan!

Foto: www.dijksfotografie.nl