058-2963300
Uittenue seizoen 2022/2023: SC Cambuur terug in het groen op naar een Gouden Toekomst

Uittenue seizoen 2022/2023: SC Cambuur terug in het groen op naar een Gouden Toekomst

21 juli 2022, 18:00

Geel en blauw maakt groen en onze toekomst is van goud. Logisch dus eigenlijk dat deze twee zaken de basis vormen van ons nieuwe uittenue, dat net als in de afgelopen seizoenen (mede) tot stand is gekomen met de hulp en input van een groep enthousiaste supporters.

Om die Gouden Toekomst te symboliseren zijn jeugdspelers Roan de Kroon (O14), Reen Zandstra en Wessel van der Goot (O16) samen met Silvester van der Water de hoofdrolspelers in de foto’s en video, is het broekje goud(bruin) van kleur en valt onder de kraag op de achterkant van het shirt ‘Op naar een Gouden Toekomst’ te lezen.

De kleur van het shirt zelf is, net als onze club, allesbehalve standaard en is tevens een subtiele knipoog naar de groene shirts waar SC Cambuur in de jaren tachtig en negentig een aantal seizoenen in speelde.

Aanstaande zaterdag op onze Open Dag is het uittenue voor het eerst verkrijgbaar bij de speciale merchandise stand in de gracht voor de West-tribune. Het nieuwe uitshirt is verkrijgbaar in de maten 98 t/m 3XL en net als vorig jaar betaal je € 54,99 voor de kindermaten (98 – 176) en het volwassenen-shirt (XS t/m 3XL) kost € 69,99.

Vanaf maandag kun je ook terecht in onze webshop en bij Voetbalshop.nl-winkel in het Zaailand. De broeken en kousen zijn eveneens op een later moment aan te schaffen.

Foto’s: Cambuur Media