058-2963300
Unibet nieuwe betting partner SC Cambuur

Unibet nieuwe betting partner SC Cambuur

6 augustus 2022, 9:00

SC Cambuur en Unibet Nederland zijn een langdurige samenwerking aangegaan. Met ingang van dit seizoen mag Unibet zich de officiële betting partner van de volksclub uit Leeuwarden noemen. De voetbalclub en aanbieder van online sportweddenschappen gaan niet alleen samenwerken op het commerciële vlak, maar ook op maatschappelijk gebied gaat Unibet projecten van de club ondersteunen.

“Fijn dat we eindelijk naar buiten kunnen met dit heugelijke nieuws en daarnaast ook invulling kunnen gaan geven aan dit meerjarige partnership”, zo steekt Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, van wal. “Naast de samenwerking op commercieel gebied, met zowel online als offline zichtbaarheid, is ook de maatschappelijke component een belangrijk onderdeel. Dat Unibet een voorloper is als het gaat om verantwoord spelen en dit ook actief uitdraagt spreekt ons enorm aan en dit zullen we ook gezamenlijk blijven doen.”

Lennart Kessels, General Manager van Unibet Nederland, sluit zich aan bij deze woorden: “SC Cambuur is een sympathieke en trotse club waar iedereen zich thuis voelt en passie voor het voetbal centraal staat. Dit sluit naadloos aan bij waar wij als Unibet Nederland voor willen staan. Naast het organiseren van initiatieven voor supporters gaan we ons ook actief inzetten op maatschappelijk gebied. We kijken ernaar uit om dit samen met Cambuur uit te gaan rollen.”

Over Unibet
Unibet is opgericht in 1997 en maakt deel uit van Kindred Group, één van ’s werelds grootste beursgenoteerde online kansspelaanbieders met 9 merken in het portfolio. Spelers kunnen via Unibet onder meer op een breed scala aan sportwedstrijden wedden en exclusieve online casino spellen spelen.

Kijk voor meer informatie over Unibet op www.unibet.nl.

Foto’s: Cambuur Media