058-2963300
AWAYDAYS | kaarten voor Jong AZ- en GA Eagles-uit helemaal UITVERKOCHT

AWAYDAYS | kaarten voor Jong AZ- en GA Eagles-uit helemaal UITVERKOCHT

4 maart 2020, 14:51

UPDATE Jong AZ-uit: Het maximale aantal supporters dat kan plaatsnemen in het uitvak op het AFAS Trainingscomplex (200 personen) is inmiddels bereikt. Als club hebben we een verzoek ingediend bij de lokale driehoek voor meer toegangskaarten voor supporters van onze club. Helaas is dit verzoek niet gehonoreerd en blijven de autoriteiten bij het standpunt om SC Cambuur maximaal 200 kaarten toe te kennen. Daarmee is het uitvak dus definitief uitverkocht.

UPDATE Go Ahead Eagles-uit: Ook voor deze awayday zijn geen kaarten meer verkrijgbaar, het uitvak in Deventer is met 400 meereizende supporters helemaal uitverkocht.

De voor-na-laatste maand van het reguliere seizoen is aangebroken, waarin SC Cambuur tweemaal buitenshuis in actie komt. Volgende week maandag 9 maart speelt het tegen de beloften van AZ op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer en op vrijdag 20 maart komt het in actie tegen collega-volksclub Go Ahead Eagles in Deventer. Voor beide duels is de kaartverkoop inmiddels begonnen en hieronder is per wedstrijd een update te vinden hierover.

Jong AZ-uit
Met nog exact één week te gaan tot het treffen met Jong AZ zijn er momenteel al 181 man/vrouw van de partij in Wijdewormer. Een mooi aantal, maar daar kunnen uiteraard nog wel een aantal supporters bij! De steun van de Twaalfde Man kan namelijk het verschil maken op het AFAS Trainingscomplex tijdens dit lastige uitduel. De inschrijving voor deze awayday sluit op de wedstrijddag zelf om 12.00 uur.

> Klik hier voor alle informatie omtrent de kaartverkoop van Jong AZ – SC Cambuur

Go Ahead Eagles-uit
Voor de ‘clash der volksclubs’ op vrijdag 20 maart in Deventer zijn momenteel al 306 kaarten verkocht. Met andere woorden: we zijn hard op weg naar een uitverkocht uitvak! Voor de autocombi is het maximaal aantal ingeschreven auto’s bereikt, maar wel is het nog mogelijk om je in te schrijven bij een op papier staande auto. Daarnaast is het sinds vanmiddag 13.00 uur voor supporters met 3 of meer loyaltypunten ook mogelijk om zich in te schrijven.

> Klik hier voor alle informatie omtrent de kaartverkoop van Go Ahead Eagles – SC Cambuur

Foto: www.cambuurimages.nl