058-2963300
UPDATE KNVB: resterende wedstrijden uitspelen nog steeds het doel

UPDATE KNVB: resterende wedstrijden uitspelen nog steeds het doel

7 april 2020, 20:30

Vandaag heeft er een overleg plaatsgevonden tussen de KNVB en de clubs in de Ere- en Eerste Divisie om de huidige situatie en het restant van de competities te bespreken. Hier is uit gekomen dat er voorlopig vol wordt ingezet op het eerder genoemde 2e scenario: de resterende wedstrijden uitspelen voor augustus 2020.

Dit zal dan moeten gebeuren vanaf 19 juni aanstaande en het is nog onzeker of er met of zonder supporters gespeeld gaat worden. De adviezen van de overheid/RIVM zijn hierin leidend. Om dit mogelijk te maken zijn er daarnaast nog een aantal flinke plooien die gladgestreken dienen te worden. Het zal dan ook pas na de persconferentie van premier Mark Rutte op 21 april duidelijk worden of dit scenario haalbaar is.

Mocht dit niet het geval zijn, dan zal na deze datum een besluit worden genomen over scenario 3: het direct beëindigen van de competities. Welke gevolgen dit precies zal hebben voor de competitie en onze club in het bijzonder, is op dit moment dan ook nog niet bekend.

Als SC Cambuur zijnde steunen we de ingezette koers en scharen we ons achter de overheid en de KNVB. We zetten vol in op het zo fit mogelijk houden van onze selectie (binnen de gestelde kaders) om klaar te zijn voor het restant van de competitie.

Foto: www.cambuurimages.nl