058-2963300
VACATURE | Commercieel medewerker (parttime)      

VACATURE | Commercieel medewerker (parttime)      

9 oktober 2024, 14:00

Het nieuwste, meest duurzame en wat ons betreft ook mooiste stadion van Nederland staat in Leeuwarden! In het splinterenieuwe Kooi Stadion willen we als SC Cambuur zijnde de volgende stap zetten en uitgroeien tot een stabiele Eredivisieclub en daar kun jij aan bijdragen!

Voor onze commerciële afdeling zijn we namelijk op zoek naar een commercieel medewerker om ons team te versterken. In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze accountmanagers, het onderhouden van relaties met sponsoren en het (mede) organiseren van zakelijke evenementen. Zie jij jezelf al werken als belangrijke schakel tussen de club en onze zakelijke partners? Lees dan snel verder.

Wat ga je precies doen?
Bij SC Cambuur is geen dag hetzelfde. De dynamiek van wedstrijden, evenementen en afspraken zorgt voor een levendige omgeving. Tijdens de drukte van wedstrijddagen en evenementen ben jij de persoon die altijd rustig blijft en de processen in goede banen leidt. Elke week biedt nieuwe uitdagingen en jij kunt je daar flexibel op aanpassen. Als commercieel medewerker speel je een cruciale rol in de administratieve, commerciële en logistieke ondersteuning van ons team. Je vervult de behoeften en vragen van onze accounts en ondersteunt zowel de accountmanagers als de commercieel manager.

Je houdt je bezig met:

  • Ondersteuning; Efficiënte ondersteuning van commerciële activiteiten; opstellen en versturen van offertes en contractvoorstellen voor bestaande en nieuwe relaties in CRM en de verwerking daarvan; beheren van de sales inbox en verwerken van kaartaanvragen en aanmeldingen voor activiteiten; beheren van de agenda en kunt hierbij goed prioriteren; attendeert op afspraken en draagt zorg voor benodigde stukken.
  • Relatiebeheer; Coördineren en monitoren van contractafspraken tussen SC Cambuur en sponsoren; onderhouden van contacten met Business Club leden en zakelijke relaties (ook tijdens wedstrijddagen); beheer van de Bundeling App en het bezorgen van presentjes aan sponsoren, het up-to-date houden van onze klant- en sponsorgegevens.
  • Businessevents/wedstrijddagen; Samenwerken met het Business Club bestuur om invulling te geven aan de commerciële activiteitenagenda; ondersteunen bij de organisatie van netwerkevenementen voor sponsoren; benaderen, beheren en begeleiden van sponsoren voor wedstrijd gerelateerde sponsoring en arrangementen.

Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar een proactieve, energieke en gedreven professional waar ons commercieel team op kan vertrouwen. In deze rol sta je aan de frontlinie van de club, waar je niet alleen achter de schermen cruciaal werk verricht, maar ook in direct contact staat met onze sponsoren en partners.

Jij bent iemand die twee stappen vooruit kan denken, geen 9-tot-5 mentaliteit heeft en die het team kan versterken met jouw inzet. Drukte doet je niets; zelfs in hectische tijden weet jij wat je moet doen. Je ondersteunt de commercieel manager met agendabeheer, afspraken en werkzaamheden.

  • Je bent georganiseerd, nauwkeurig en hebt een sterk gevoel voor prioriteiten: jij hebt het al geregeld voordat iemand het vraagt.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en schrift en bent klantgericht;
  • Je hebt HBO-denkniveau;
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je bent commercieel vaardig;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent flexibel en ook beschikbaar bij thuiswedstrijden.

Wat bieden wij?
We bieden je een unieke kans om in Ons Nieuwe Thuis te werken en een bijdrage te mogen leveren aan de groei van onze mooie club. Je zult deel uitmaken van een team vol enthousiaste en ambitieuze collega’s, waar een cultuur van groei en ontwikkeling heerst. Hier krijg je volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen in een omgeving waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven.

  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng en innovatie;
  • Salaris tussen de €2.900,- en €3.250,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je ervaring), en een bonusregeling;
  • Een jaarcontract;
  • Parttimefunctie van 24 tot 36 uur flexibel inzetbaar;
  • Pensioenopbouw;
  • Gezellige teamuitjes, en nog veel meer.

Selectieprocedure
Enthousiast geworden? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@cambuur.nl o.v.v. Vacature commercieel medewerker. De vacature sluit op woensdag 23 oktober. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 29 oktober en woensdag 30 oktober en een eventuele tweede gesprek zal in de daarop volgende week. Wij willen alvast vragen om rekening te houden met deze dagen.