058-2963300
GEZOCHT: Gastgezin voor jeugdspeler(s) SC Cambuur

GEZOCHT: Gastgezin voor jeugdspeler(s) SC Cambuur

21 september 2016, 19:00

Een goede en warme woonomgeving is van groot belang voor de ontwikkeling van kinderen. De meeste van de jeugdspelers van SC Cambuur komen uit de omgeving van Leeuwarden en wonen gedurende hun opleiding gewoon thuis bij hun ouder(s). Een enkeling in onze jeugdopleiding woont echter verder dan op rijafstand van Leeuwarden (zoals bijvoorbeeld op een Waddeneiland) en kan niet thuis blijven wonen om de opleiding bij SC Cambuur te kunnen volgen.

SC Cambuur is daarom op korte termijn op zoek naar gezinnen/huishoudens die als gastgezin zouden willen fungeren.

Wat zoeken we?
Een gastgezin biedt een warme omgeving waar een speler zich prettig en thuis voelt. Het gezin is in staat zich te verplaatsen in de achtergrond van het talent en ondersteunt het kind waar mogelijk op alle vlakken. Om iedere jeugdspeler de omgeving te kunnen bieden die bij hem past zijn we op zoek naar diversiteit in de samenstelling van onze gastgezinnen. De samenstelling van het gastgezin kan daarom variëren van gepensioneerd echtpaar tot een gezin met jonge kinderen of kinderloos. Het belangrijkste is de gastvrijheid en interesse in de leefwereld van de speler. De spelers hebben daarbij in ieder geval de beschikking over een eigen kamer waar ze kunnen slapen, recreëren en studeren.

Informatie
Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kunt u een mail gericht aan Elwin van Keulen sturen naar jeugd@cambuur.nl o.v.v. gastgezin jeugdopleiding SC Cambuur.

Alvast dank!

Foto: www.dijksfotografie.com