058-2963300
VACATURE | Kom jij bij ons werken in de Eredivisie als accountmanager?

VACATURE | Kom jij bij ons werken in de Eredivisie als accountmanager?

26 april 2021, 10:00

De mooiste club van Nederland is terug in de Eredivisie en daarmee is SC Cambuur terug waar het hoort! Een fantastische prestatie van Henk de Jong en zijn mannen, maar de geel-blauwe honger is nog lang niet gestild. Sterker nog: de doelstelling van de club is om op termijn in een nieuw stadion een stabiele Eredivisionist te worden en een nog grotere rol te spelen in het leven van onze supporters en het bedrijfsleven.

Om dit doel te bereiken is versterking noodzakelijk en daarom zijn we op zoek naar een ervaren accountmanager met hart voor de club en het sales vak. Zie jij jezelf werken bij een echte volksclub en in de bijzondere dynamiek van de voetballerij? Schroom dan vooral niet om te reageren.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie ben je medeverantwoordelijk voor de commerciële koers van SC Cambuur. Je geeft invulling aan sales- en accountmanagement en neemt diverse accounts onder je hoede. Eén van je belangrijkste uitdagingen is het verder professionaliseren, ontwikkelen en coördineren van alle commerciële interne- en externe activiteiten van de club. Daarnaast hoort ook het aantrekken van nieuwe partners (acquisitie) en het organiseren van netwerkevenementen tot het takenpakket.

Je houdt je verder onder andere bezig met:
– Relatiebeheer; Het beheren van accounts, het onderhouden van contacten en het bewaken van de tevredenheid
– Acquisitie; Het aantrekken van nieuwe partners, het maken van offertes en contracten
– Activatie; Het maximale uit het sponsorschap halen (voor beide partijen) en activaties bedenken en uitvoeren om hier aan bij te dragen

Je representeert de club op zowel thuis- als uitwedstrijden en bij de events die SC Cambuur organiseert.

Naar wie zijn wij opzoek?
In de eerste plaats naar een sociale en prettige persoonlijkheid die SC Cambuur een warm hart toedraagt en het vuur heeft om het maximale uit zichzelf en de club te halen. Niet alleen op het veld wordt er verwacht dat we gas gevuh, maar zeker ook daarbuiten.

Energie, enthousiasme en resultaatgericht werken zijn kernwaarden die bij jou passen en dat je beschikt over een groot netwerk en sterke sociale vaardigheden is een absolute must. Verder beheers je de Nederlandse taal (spreken en schrijven), beschik je over een rijbewijs, kun je goed werken in teamverband en ben je een echte aanpakker.

We zoeken een kandidaat die fulltime beschikbaar is, over minimaal drie jaar relevante werkervaring beschikt en van HBO werk- en denkniveau is.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een unieke kans om in de Eredivisie te werken en een  bijdrage te mogen leveren aan de groei van onze mooie club. Je komt te werken in een ambitieus en dynamisch team, waar er veel ruimte is voor ontwikkeling.

  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng en innovatie;
  • Marktconform salaris, leaseauto en bonusregeling;
  • Een jaarcontract;
  • 40 uur flexibel inzetbaar;
  • Pensioen;
  • Vele andere extra’s die horen bij je functie.

Selectie procedure
Enthousiast geworden? Stuur dan je CV met motivatie naar info@cambuur.nl t.a.v. Dominique Zweijtzer. De vacature sluit op woensdag 5 mei 2021, de eerste gesprekken vinden plaats op maandag 10 mei en dinsdag 11 mei en het eventuele tweede gesprek zal plaatsvinden op maandag 17 mei 2021. Wij willen alvast vragen om rekening te houden met deze dagen.