058-2963300
VACATURE | Kom jij ons team versterken als accountmanager (fulltime)?

VACATURE | Kom jij ons team versterken als accountmanager (fulltime)?

29 april 2024, 16:44

De mooiste club van Nederland gaat verhuizen! Van het oosten naar het westen van de stad, van het Cambuurplein naar het Elfstedenpark, maar vooral naar een stadion dat past bij de ambities van SC Cambuur om een stabiele Eredivisionist te worden. Een stadion waarbij supporters en sponsoren de club zo optimaal mogelijk kunnen beleven en er tweewekelijks een unieke middag of avond uit van kunnen maken.

Dat gaat natuurlijk niet vanzelf en daarom willen we onze commerciële afdeling op korte termijn uitbreiden. We zijn op zoek naar een accountmanager met passie voor voetbal en het salesvak. Ben jij de persoon die ons kan bijstaan in deze spannende nieuwe fase? Voel je je aangesproken door de unieke dynamiek van de voetbalwereld en wil je deel uitmaken van een echte volksclub? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu!

Wat ga je doen?
In deze uitdagende functie draag je bij aan het behalen van onze commerciële doelstellingen. Je geeft invulling aan sales- en accountmanagement, waarbij je je vooral richt op starters en het mkb in Friesland. Een van je belangrijkste uitdagingen is het verder uitbreiden van ons huidige sponsorbestand, het bezoeken en aantrekken van nieuwe sponsoren. Dit doe je bij alle commerciële activiteiten, zowel intern als extern, van de club. Hierbij komt ook het organiseren van netwerkevenementen aan bod.

Je houdt je bezig met: 
 – Acquisitie; Het maken van afspraken (5 tot 8 afspraken per dag), het aantrekken van nieuwe partners, het maken van offertes en contracten 
– Relatiebeheer; Het beheren en onderhouden van jouw binnengehaalde accounts
– Netwerk uitbreiding; Bij alle evenementen werk je eraan om je eigen netwerk en dat van Cambuur uit te breiden

Je representeert de club bij de thuiswedstrijden en alle zakelijke evenementen die vanuit SC Cambuur worden georganiseerd.

Naar wie zijn wij op zoek?
In de eerste plaats zijn wij op zoek naar een sociaal en prettige persoonlijkheid, met een hart voor SC Cambuur en het vuur heeft om het maximale uit zichzelf en de club te halen. Niet alleen op het veld wordt er verwacht dat we gas gevuh, maar zeker ook daarbuiten.

Energie, enthousiasme en scorend vermogen zijn kernwaarden die bij jou passen en je bent in staat om SC Cambuur overal te verkopen. Daarnaast beschik je over een groot netwerk en sterke sociale vaardigheden en heb je een afgeronde mbo- of hbo-opleiding en/of denkniveau. Je beheerst de Nederlandse taal (spreken en schrijven), je beschikt over een rijbewijs en je kunt goed werken in teamverband.

We zoeken een kandidaat die fulltime beschikbaar is, over minimaal drie jaar relevante werkervaring beschikt en die aanwezig kan zijn bij onze thuiswedstrijden.

– Je bent energiek, enthousiast en je hebt scorend vermogen
– Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding en/of denkniveau
– Je kan goed in een team werken 

Wat bieden wij?
We bieden je een unieke kans om in ons nieuwe stadion te werken en een bijdrage te mogen leveren aan de groei van onze mooie club. Je zult deel uitmaken van een team vol enthousiaste en ambitieuze collega’s, waarbij er volop mogelijkheden zijn om je talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng en innovatie;
Salaris tussen de €2600,- en de €2900,- (afhankelijk van je ervaring), een leasebudget en bonusregeling;
Een jaarcontract;
40 uur flexibel inzetbaar;
Pensioen;
Gezellige teamuitjes;
– Vele andere extra’s die horen bij je functie.
 
Selectieprocedure
Enthousiast geworden? Stuur dan je CV met motivatie naar info@cambuur.nl t.a.v. HR. De vacature sluit op maandag 6 mei 2024, de eerste gesprekken vinden plaats op maandag 13 mei en dinsdag 14 mei en het eventuele tweede gesprek zal plaatsvinden in de week van maandag 20 mei 2024. Wij willen alvast vragen om rekening te houden met deze dagen.