058-2963300
Vacature stagiair(e) MVO Cambuur Verbindt

Vacature stagiair(e) MVO Cambuur Verbindt

20 juni 2022, 14:00

Stichting Cambuur Verbindt is voor de periode van september 2022 tot en met juni/juli 2023 op zoek naar een stagiair(e) MVO. Als stagiair MVO ondersteun je in het sociaal maatschappelijk beleid en het programma van de club. Je ondersteunt de coördinator van stichting Cambuur Verbindt in de interne al externe afstemming van de activiteiten die onder de vlag van de club worden uitgevoerd en ondersteund in de communicatie daarover.

Cambuur Verbindt is de maatschappelijk stichting van SC Cambuur en organiseert al jaren diverse maatschappelijke projecten op het gebied van talentontwikkeling, gezondheid en integratie- en leefbaarheid voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Van sporters met een handicap tot allochtone vrouwen die de Nederlandse taal willen leren. Dit doen we met het gebruik van de faciliteiten van SC Cambuur (spelers, organisatie en stadion).

Onderstaand vind je de volledige vacature. Ben jij na het doorlezen van de gehele vacature geïnteresseerd in een stagefunctie binnen Cambuur Verbindt? Schrijf dan snel een pakkende sollicitatiebrief (inclusief CV) en stuur deze naar het volgende e-mailadres: info@cambuurverbindt.nl. Voor vragen voor deze vacature kun je terecht bij Karin Smit, projectleider van stichting Cambuur Verbindt, welke eveneens op dit e-mailadres is te bereiken.

Vacature stagiair(e) MVO stichting Cambuur Verbindt

Foto: www.dijksmedia.nl